Om os

 

Jeg hjælper virksomhedsejere med at lykkes!

Lidt om hvad vi gør.

Vi hjælper fra små til mellemstore virksomhedsejere, der er utilfredse med deres manglende resultater, eller som simpelthen ønsker at fremskynde vækst. Vi er specialiserede i at uddanne, træne og støtte forretningsejere til at identificere, planlægge og styre deres marketing, salg og strategisk planlægning for at opnå vækst med lynfart i din virksomhed.

Vi giver dig værktøjer, strategier og taktikker for at fremskynde din vækst og overvinde eventuelle forhindringer, du måtte støde på, på din rejse som iværksætter. I modsætning til andre coaches, konsulenter eller seminar-firmaer, der i bedste fald leverer et puslespil. Har vi en plan for succes og har specialiseret os i at opbygge virksomheder i over 15 år og har hjulpet over +100 virksomheder allerede, i forskellige brancher og lande over hele verden.

Jeg og mit team lever, sover og ånder for at vækste virksomheder i lynfart. 

Ønsker du en dialog, hvordan vi kan fremskynde væksten i din forretning, klik her

 

George Palfi

Min passion ligger i at se mennesker ændre sig! Jeg er inspireret af at arbejde med “sultne” individer, motiverede virksomhedsejere og kreative ledere. Ærlighed og mental styrke er et af de vigtigste elementer i en sund livsstil og forretning. Jeg ser systemer, hvor andre ser kaos, vi finder altid sammen, den mest effektive måde at skabe udvikling og vækst på, både i din virksomhed, os ledere, teams, iværksættere og i dit personlige liv.

For 15 år siden startede jeg en rejse, en rejse, som jeg ikke havde nogen idé om, hvor det ville tage mig.I dag er jeg klar til at byde dig velkommen på min rejse.

Efter 2 uddannelser arbejdede jeg på de bedste reklamebureauer i hjertet af København, men verden gav stadig ingen mening for mig.
Jeg ville hjælpe andre, trangen var større end noget andet. Men for at bevise, at jeg kunne gøre det, var jeg nødt til at starte med mig selv.

I mellemtiden har jeg arbejdet mig igennem reklamebranchen ind i tv-branchen og tilbage igen. Jeg har været involveret i 7 start-ups og frigivet over 23% af min kropsvægt to gange. Oplevet og været tæt på mental sygdom, fik 2 fantastiske børn og været på en indre rejse for at finde balancen.

I årenes løb har jeg også arbejdet med små / mellemstore virksomhedsejere for at have den rigtige tankegang og udvide deres personlige branding gennem historiefortælling. Og med mine studier i menneskelig adfærd og vaner og mange års erfaring med marketing, branding og salg samt med min no bulls-tilgang til forretningsvækst og personlig udvikling har jeg allerede hjulpet over hundreder af virksomhedsejere i forskellige brancher i flere lande over hele verden.

 

Min mission:

  • Jeg ønsker at blive guided så jeg kan forstå den uendelige psykologiske og metafysiske process af forandring, og ikke bare forståelsen og anvendelsen i mig selv med også i forståelsen anvendelsen i at undervise andre.
  • Jeg ønsker altid at være modtagelig for min egen kærelighed og guidance.
  • Jeg ønsker altid at være tålmodig i en hver situation og se sindsligevægt og kærlighed i alle situationer og i alle aspekter.
  • Jeg ønsker at min vej altid vil være klar for mig og mit sind altid vil være åben.
  • Jeg ønsker altid at være ydmyg omkring den absolutte kraftfulde orden som jeg og mine medmennesker er omgivet af.
  • Jeg ønsker at min sjæl altid vil være åben for at modtage alle spirituelle og materielle gaver som livet af én med en højere bevidsthed kontinuerligt tiltrækker.
  • Jeg ønsker at have privilegiet til at dele min viden og kærlighed i over 196 lande og min viden om kærlighed gennem penetrerer mit liv og trillioner af mennesker og væsner over hele kloden.
  • Jeg ønsker at heale trillioner af mennesker gennem min delt viden og delt gave.

 

Kontakt os her 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.