BLOG OM KONTAKT Mindfull Styrke Login

 

 

 

George Palfi er en iværksætter, high performance specialist og business coach dedikeret til at hjælpe dig med at blive den person, du altid har drømt om at være.
Har er blevet uddannet og været gennem hænderne på personliger som: Tony Robbins, Brian Tracy og Bob Proctor de sidste 10 år.
Efter flere år hvor han har hjulpet over 100+ virksomheder til at vende bundlinjen med hans 5 nøgle områder: MindsetPlanlægning, Marketing, Salg, Ledelse har han nu gået endnu dybere med hans research af oprindelsen af denne ændring i vores samfunds mentale sundhed, taget skridtet videre så han kan hjælpe alle engegeret personer, til at opbygge et stærkt mindfult sind og hvordan man bedst navigerer i vores hurtigt skiftende digitale verden.
Georges tilgang ligger i hans unikke måde at dele prøvelser, svære situationer, sårbarheder og modgang, som vi alle er så fortrolige med – han giver dig værktøjerne og evnerne til at bryde igennem dine barrierer, frigøre dit sande potentiale og blive uovertruffen.

Jeg hjælper virksomhedsejere med at lykkes!

Lidt om hvad vi gør.


Vi hjælper fra små til mellemstore virksomhedsejere, der er utilfredse med deres manglende resultater, eller som simpelthen ønsker at fremskynde vækst. Vi er specialiserede i at uddanne, træne og støtte forretningsejere til at identificere, planlægge og styre deres marketing, salg og strategisk planlægning for at opnå vækst med lynfart i din virksomhed.

Vi giver dig værktøjer, strategier og taktikker for at fremskynde din vækst og overvinde eventuelle forhindringer, du måtte støde på, på din rejse som iværksætter. I modsætning til andre coaches, konsulenter eller seminar-firmaer, der i bedste fald leverer et puslespil.

Vi har en plan for succes og vi har netop specialiseret os i at opbygge virksomheder i over 15 år og har hjulpet over +100 virksomheder allerede, i forskellige brancher og lande over hele verden.

Mit team og jeg lever, sover og ånder for at vækste virksomheder i lynfart. 

Ønsker du en dialog om, hvordan vi kan fremskynde væksten i din forretning.

KLIK HER

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.