BLOG OM KONTAKT Meditation Login

Vi kan alle markant forbedre vores livskvalitet, hvis vi forstår vores ubevidste processer bedre!

Everyone needs a coach. We all need people that give us feedback. That’s how we improve.
Bill Gates, Founder of Microsoft 

Fra en-til-en coaching til virksomhedsseminarer og keynote-arrangementer, tilbyder jeg min hjælp til dig med at nå dit fulde potentiale i alt, hvad du gør. Min rolle som din coach er at udfordre dig, inspirere dig, opmuntre dig og holde dig ansvarlig for at være på sporet med dine ønskede resultater. Jeg vil presse dig ud over dine grænser med de bedste intentioner og på en sundmåde for at opnå ting langt over dine forventninger.


Som min verdensklasse coach Tony Robbins siger,

 “A coach just has a different perspective. Still to this day, the best (high performers) have coaches because the coach can see what you can’t see."

Jeg kan også hjælpe dig med at se tingene fra et andet perspektiv og se på det store billede for at guide dig til at opnå mere, end du nogensinde troede var muligt. Det er derfor, at mange af verdens mest succesrige mennesker alle har en coach eller mentor.


George Palfi er en iværksætter, high performance specialist og business coach dedikeret til at hjælpe dig med at blive den person, du altid har drømt om at være.

Han lærte at håndtere meget udfordrende og stressende situationer, opbygge mental udholdenhed og hæve sig op over modgang fra sine livserfaring på vejen, hvor han krydsede Ashrams og templer i Indien, Afrika, Asien, Nepal, Europa og Nord- og Sydamerika, undervejs overvandt han mange forhindringer og krævende situationer, inklusiv nærdødsoplevelser. Mens han rejste har han også fordybet sig i de meditative og spirituelle øvelser fra de fjerne afkroge af kloden.

Han deler nu den dybe erfaring i sin professionelle rolle som  præstationscoach og mindfulness-facilitator med koncernchefer, ledere og direktører for store virksomheder, såvel som sportsfolk, iværksættere, tankeledere og enkeltpersoner, der ønsker at være de absolut bedste til deres håndværk.

George er blevet uddannet og været gennem hænderne på personliger som: Tony Robbins, Brian Tracy og Bob Proctor de sidste 10 år. Men det stopper ikke der, for at forstå mennesket grundsten endnu bedre er han dykket ned hjerneforskning og neurovidenskab . 
Efter flere år hvor han har hjulpet over 100+ virksomheder til at vende bundlinjen med hans 5 nøgle områder: MindsetPlanlægning, Marketing, Salg, Ledelse har han nu gået endnu dybere med hans research af oprindelsen af denne ændring i vores samfunds mentale sundhed, taget skridtet videre så han kan hjælpe alle engegeret personer, til at opbygge et stærkt mindfult sind og hvordan man bedst navigerer i vores hurtigt skiftende digitale verden.
Georges tilgang ligger i hans unikke måde at dele prøvelser, svære situationer, sårbarheder og modgang, som vi alle er så fortrolige med – han giver dig værktøjerne og evnerne til at bryde igennem dine barrierer, frigøre dit sande potentiale og blive uovertruffen.
Hans arbejde er blevet beskrevet som 'virkelig transformerende'!

Jeg hjælper virksomhedsejere med at lykkes!

Lidt om hvad vi gør.


Vi hjælper fra små til mellemstore virksomhedsejere, der er utilfredse med deres manglende resultater, eller som simpelthen ønsker at fremskynde vækst. Vi er specialiserede i at uddanne, træne og støtte forretningsejere til at identificere, planlægge og styre deres marketing, salg og strategisk planlægning for at opnå vækst med lynfart i din virksomhed.

Vi giver dig værktøjer, strategier og taktikker for at fremskynde din vækst og overvinde eventuelle forhindringer, du måtte støde på, på din rejse som iværksætter. I modsætning til andre coaches, konsulenter eller seminar-firmaer, der i bedste fald leverer et puslespil.

Vi har en plan for succes og vi har netop specialiseret os i at opbygge virksomheder i over 15 år og har hjulpet over +100 virksomheder allerede, i forskellige brancher og lande over hele verden.

Mit team og jeg lever, sover og ånder for at vækste virksomheder i lynfart. 

Ønsker du en dialog om, hvordan vi kan fremskynde væksten i din forretning.

KLIK HER

Close

E-bogen - DEN ULTIMATIVE RO 

I dybden med meditation

Når du henter e-bogen tilmelder du dig automatisk meditations e-mailen (mit nyhedsbrev). Min ugentlig nyhedsmail om meditation er min måde at give lidt igen. 

Hvis du kan lide mine Instagram-opslag, så vil du elske mit nyhedsbrev.

50% Complete

Jeg sender dig ikke spam. Du kan afmelde til hver en tid.