BLOG OM KONTAKT Meditation Login

Mindful Styrke

Mindfull logo

Dit sind, fuldt ud styrket.
Mindful Styrke er et 6-ugers online gruppeforløb, der giver dig muligheden for at tage på en udviklingsrejse og skabe en levende og legende oplevelse i dit sind i et intimt og seriøst fællesskab. Din rejse har tre primære intentioner. 

LÆS MERE KOM I GANG

Få en forståelse af intentionerne bag kurset Mindful Styrke.

 

Her er et spørgsmål, vi burde stille os selv: Hjælper det jeg gør lige nu, med at blive det menneske, jeg ønsker at være?

KOM I GANG luk besked

Kursets primære intentioner.

Din rejse gennem Mindful Styrke har tre primære intentioner.

At berige dig med et nyt perspektiv på, hvordan dit sind fungerer, hvordan du navigerer i de udfordrende følelsesmæssige øjeblikke, du oplever, og hvordan du kommunikerer med dig selv i hverdagen.

At forbedre dit forhold til teknologi for at gøre dig bevidst om de udfordringer, der kan spænde ben for dit sind i hverdagen. På den måde kan du bevidst udnytte den værdi, du dagligt kan oplevelse.

At guide dig til sunde daglige vaner og adfærd i harmoni med din natur for at fremme balance i dig selv både fysisk og mentalt.


Hvordan fungerer det?

Kurset afholdes som et gruppeforløb via seks online-sessions, der varer i 75 minutter hver.

Efter hver samtale vil du blive guidet i at udvikle dine egne individuelle intentioner med hjemmeopgaver og øvelser hver uge.

Udover deltagelse i de ugentlige sessioner vil du få adgang til Mindfull-fællesskabet for at få støtte under og efter processen.

KOM I GANG

Tilknyttede organisationer.

Tag et kig på nogle af de fantastiske virksomheder, vi har arbejdet med.


De 6 sessioner.

Forløbet vil foregå over en periode på 6 uger. Dette består af 6 sessioner (1 om ugen). Hver uge vil dække et nøgleemne for at hjælpe os med at nå vores mål.

Dit sind og den moderne verden

Navigér i følelsesmæssige vanskeligheder

Bliv bedre til at kommunikere med dig selv

Forbind dig med din indre

Bliv bevidst om dit forhold til teknologi og søvn

Skab fundamentet på din fremadrettede rejse

Mange af os går gennem livet på autopilot: Vores ydre verden styrer, hvordan vi føler og oplever vores liv. Mindfulness er en utrolig måde at styrke dig selv på og opnå evnen til at styre den oplevelse, du har i dit sind.

Udfordrende følelsesmæssige øjeblikke opstår i vores liv hele tiden. Følelser af stress, at blive overvældet, frygt eller angst kan skabe store udfordringer for os. Ved at bruge en innovativ metode kendt som 'The Emotion Cycle' får du evnen til at guide dig selv gennem disse oplevelser og opnå harmoni i dit sind og din krop.

Vi har alle sammen en samtale med os selv i vores sind på daglig basis. Ofte kan vores indre stemme kritisere og bedømme vores liv, vores arbejde, vores relationer, vores udseende og vores beslutninger. Jeg vil give dig en forståelse for neuroplasticitet og guide dig gennem øvelser, der giver dig mulighed for at en alternativ, positiv form for indre samtale.

Vores sind og krop er utroligt intelligente køretøjer, der konstant sender os beskeder for at guide os mod adfærd, der understøtter dets helbred. I vores stimulerende, distraherende verden kan vi nemt blive koblet fra og miste forbindelsen. Ved at tilbringe tid i naturen, forstå din tarmsundhed og skabe en dyb forbindelse med bevægelse kan du blive mindfully opmærksom på din indre og ydre oplevelse og skabe et rum, hvor disse budskaber kan blive hørt.

Vores forhold til teknologi ændrer sig hurtigere end nogensinde, efterhånden som det er blevet et teknologisk baseret samfund med overinformation konstant.Ved at blive bevidst om de udfordringer, det giver dit sind og din søvn, og dermed udvikle en mere bevidst med dem, har en dyb indvirkning på din oplevelse.

Din mindfulness og mentale sundhed rutine vil være unik for dig. Jeg vil styrke dig med færdighederne til at bygge noget, der er dit eget, som er bæredygtigt, og som vil fortsætte din rejse til at forbedre din mentale sundhed, din oplevelse i sindet også længe efter vores forløb.


En komfortzone er et rigtig smukt sted, men intet vokser der.

- George Palfi

KOM I GANG

Mindful Styrket pakken

3300kr

(find early bird rabatkoden på min Instagram)

StartdatoMandag den 22. september 2022.
Starttid: 20:00 
Sessioner: 75 minutter hver mandag kl. 20:00 (BST) i 6 uger.
SlutdatoMandag den 19. okt. 2022.

Vi byder folk fra hele verden velkommen. Hvis du ikke er i stand til at nå 20:00 (GMT+1), optager vi også hver session, så du kan følge med via de optagelser, der sendes til vores medlemmer hver uge efter sessionerne.

6x 75 minutters online gruppe sessioner.


Kun 14 pladser pr hold


Du bliver personligt coachet og guidet af George Palfi


Adgang til dokumenter og videooptagelser fra hver session.


Workbook - med opgaver og lektier


Adgang til Mindful Styrke Community.

SKRIV DIG OP NU

Et par søde ord med på vejen.

Nogle venlige ord fra personer, der er været gennem rejsen.


Har du spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe.
Der opstår ofte unikke og personlige spørgsmål, når man overvejer at investere i sig selv på denne måde. Vi sætter pris på din nysgerrighed og er derfor klar til at besvare alle spørgsmål, du måtte have, med den dybeste medfølelse og forståelse.

KONTAKT OS

Hvorfor vælge kurset Mindful Styrke?

Få redskaber til bedre samarbjede og en bevidst hverdag, at give slip på tankemylder, bekymringer og uro, der giver dig mere energi og overskud i hverdagen. Få værktøjet til at coache dig selv med en:

Øget selvtillid

Forbedret mental sundhed


Reduktion af telefonafhængighed

Øget drive og fokus

Forbedret stressnavigation

Lære at koble af

Reduktion af social angst

Forbedring af sunde vaner

Forbedring af samarbejdsevner

Forbedret ydeevne

Forståelse af sociale medier


George Palfi

er en iværksætter, high performance specialist og business coach dedikeret til at hjælpe dig med at blive den person, du altid har drømt om at være.
Har er blevet uddannet og været gennem hænderne på personliger som: Tony Robbins, Brian Tracy og Bob Proctor de sidste 10 år.
Efter flere år hvor han har hjulpet over 100+ virksomheder til at vende bundlinjen med hans 5 nøgle områder: MindsetPlanlægning,
Marketing, Salg, Ledelse har han nu gået endnu dybere med hans research af oprindelsen af denne ændring i vores samfunds mentale sundhed, taget skridtet videre så han kan hjælpe alle sammen, for at opbygge et stærkt mindfult sind og hvordan man bedst navigerer i vores hurtigt skiftende digitale verden.
Georges tilgang ligger i hans unikke måde at dele prøvelser, svære situationer, sårbarheder og modgang, som vi alle er så fortrolige med – han giver dig værktøjerne og evnerne til at bryde igennem dine barrierer, frigøre dit sande potentiale og blive uovertruffen.
KOM I GANG NU

Følg med på Instagram @thegeorgepalfi


Close

E-bogen - DEN ULTIMATIVE RO 

I dybden med meditation

Når du henter e-bogen tilmelder du dig automatisk meditations e-mailen (mit nyhedsbrev). Min ugentlig nyhedsmail om meditation er min måde at give lidt igen. 

Hvis du kan lide mine Instagram-opslag, så vil du elske mit nyhedsbrev.

50% Complete

Jeg sender dig ikke spam. Du kan afmelde til hver en tid.