BLOG OM KONTAKT Meditation Login

I dybden med Meditation

Mindfull logo

På den anden side af det tænkende sind,
er der et sted med ro og stilhed.

LÆS MERE SE LEDIGE PLADSER
 

Her er et spørgsmål, vi burde stille os selv: Hjælper det jeg gør lige nu, med at blive det menneske, jeg ønsker at være?

KOM I GANG luk besked

Næste forløb starter om:

00

DAGE

00

TIMER

00

MIN

00

SEC

Udforsk fordelene

Øg dit energi niveau.
Meditation giver dig et roligt sind og en udhvilet krop. Dette fører til øget energi, kreativitet og mental klarhed. Som et resultat af det, bliver du mere produktiv på arbejdet og mere nærværende med venner og familie.

Forbedre din søvn.
Næsten alle, der lærer meditation på George-måden, oplever bedre søvn inden for få dage. Det er ikke overraskende! Videnskabelige undersøgelser har vist, at bedre søvn og helbredt søvnløshed er en af fordelene ved meditation siden 1960'erne.

Vind over stresseen.
Stress omtales ofte som den stille dræber. Det gør dig mentalt langsom, fysisk syg og for svag til at nyde livet. Bare 15 minutters meditation, når det gøres korrekt, kan medføre ændringer i sind og krop, som kan overvinde effekten af stress.


Hvad siger kursisterne?


Hvordan fungerer det?

"George's"- Meditation er anderledes. Det involverer ikke at fokusere intensivt på dit åndedræt eller kropssensationer. Det involverer heller ikke at observerer dit sind eller visualisere noget og det handler heller ikke om tankeløs chanting.

Jeg vil give dig en gennemprøvet og testet teknik, der fører til en ændret bevidsthedstilstand på meget kort tid.

Dette viser sig som meget organiserede og synkroniserede alfabølger i begge hjernehalvdele. Dette er et tegn på dyb afslapning for kroppen og regenerende hvile for sindet. Dette er den mekanisme, der leverer fordelene ved meditation.

Det er et fantastisk lykketræf, at min kombinationen som jeg underviser i, kan få dig ret hurtigt og ekstremt behageligt til at komme ind i denne tilstand, når du har lært, hvordan man gør det.

BOOK NU

Tilknyttede organisationer.

Tag et kig på nogle af de fantastiske virksomheder, vi har arbejdet med.


Udforsk flere fordele

Øget mental sundhed.
Meditation er nyttig i behandlingen af depression og angst ifølge University of Massachusetts Medical School. At oversvømme hjernen med dopamin og serotonin under meditation virker som et naturligt anti-depressivt middel. Det kan også varmt anbefales at søge professionel hjælp.

Anti-Ageing
Forskning fra nobelprisvinderen Elizabeth Blackburn viste, at meditation kan bremse virkningerne af biologisk aldring og beskytte dig mod sygdom. Dette skyldes, at meditation spiller en rolle i at beskytte dine kromosomer.

Forbedret relationer.
Undersøgelser viser, at meditation kan forbedre følelsesmæssig intelligens, hvilket gør dig til en bedre partner eller forælder. Høje niveauer af kortisol forhindrer kvindelig orgasme, og overdreven adrenalin forhindrer mandlig erektion. Meditation regulerer disse hormoner. Sex er bedre, når du mediterer.


"Transcendens" i meditation betyder at "gå ud over." Det er det, dette kursus handler om; lære at gå ud over det tænkende sind.

Efter fire sessioner vil du være i stand til at meditere hvor som helst, uanset hvad der foregår omkring dig. Du vil opleve en ændret bevidsthedstilstand, som bringer indre stilhed og stilhed.

At praktisere denne meditationsstil letter frigivelsen af dybt indlejret stress fra psyken og nervesystemet.

Denne gamle teknik er perfekt til moderne livsstil.


4 dage 4 sessioner af 90 minutter.

Dag 1:

Vil du modtage dit sanskrit-mantra og blive vist, hvordan du bruger det for at komme ind i en tilstand af dyb stilhed og ro.

Du vil blive vist de bedste øvelser og almindelige faldgruber i denne meditationsstil.

Ved slutningen af ​​sessionen vil du føle dig sikker nok til at øve dig på egen hånd uden en lyd eller en app til at guide dig.

Dag 2:

Vil du udforske sindet på et dybere plan. Du vil opdage de fem mest almindelige tankemønstre, du sandsynligvis vil opleve under meditation, og hvordan du håndterer dem.

Du vil se, hvordan "sindets cyklusser" ændrer sig, når du bevæger dig fra vågen tilstand ned til ren bevidst bevidsthed. Delta hjernebølger.

Du lærer, hvordan du kan håndtere virkningerne af fysisk og mental stressfrigivelse, som udløses gennem metoden du lærer.

Dag 3:

Du vil fortsætte arbejdet med mantraet for at fin-tune teknikken under en guidet meditation.

Du vil tage det første skridt ind i programmets underbevidste programmeringselement.

Du vil opdage de måder, hvorpå denne øvelse kan ændre dit liv, når du går videre ned ad denne vej. Vi udforsker, hvordan man nemt kan navigere i disse ændringer uden at falde i almindelige fælder, der dukker op undervejs.

Dag 4:

Nu praktiserer du selvsikkert denne meditationsstil og oplever fordelene ved en dyb meditation.

Efter den guidede meditation laver vi et dybt dyk ned i det spirituelle del af meditation.

Vi ser på filosofierne og erfaringerne fra de gamle yogier, der opfandt denne træningsform af sindet, og hvordan det stemmer overens med det, vi ved er sandt fra et videnskabeligt synspunkt.

Så ser vi nærmere på, hvad det betyder for os og vores træning.

FAQ

Nej, vi optager ikke noget for at sikre, at det er et sikkert sted altså en safe-zone, hvor folk kan føle sig fri til at dele deres erfaringer og stille de spørgsmål som de måtte have uden begrænsninger.

Vi sender en video, så du kan følge med. Men det er nødvendighed du kan deltage i den første live session.

Vi anbefaler 2 x 20 min sessioner, men det kan være mere eller mindre afhængigt af dine specifikke behov. Det finder vi ud af sammen med dig.

Supporten stopper ikke efter 4 dage. Du vil blive inviteret til gruppemeditationssessioner over Zoom, og vi vil fortsætte med at besvare spørgsmål, hvis det er nødvendigt. Der er også en Facebook-gruppe til støtte.

Nej. Der er ingen tvungen interaktion på dette kursus. Du kan frit have dit kamera og mikrofon tændt for interaktion, eller du kan have dem begge slukket og stille spørgsmål ved at skrive i chatboksen.

Mindfulness involverer fokus og koncentration. "George's"- meditation er det modsatte af det. Det involverer at give slip og overgive sig til "det der er". Det involverer ikke fokus og at være hyperbevidst eller vidne til eller "blive med" noget. Kurset viser dig, hvordan du opnår en dyb tilstand af meditativ absorption gennem ubesværet overgivelse.

Det anbefales at sidde komfortabelt med ryggen støttet til denne meditation. Denne meditation handler om at give slip og bevæge sig ubesværet ind i en dybt afslappet tilstand. Dette er nemmere, hvis du ikke holder dig selv i en stiv stilling. For de fleste mennesker er dette en kæmpe bonus!


I dybden med meditation kursusdetaljer

(måske kan du finde en rabatkode på min Instagram)

Startdato: Onsdag d. 22.02.2023
Starttid:  20.30
Sessioner: 90 minutter 
Slutdato: Lørdag d. 25.02.2023

4x sammenhængende 90 minutters sessioner: Transcendental Meditation.

Velegnet til alle niveauer, fra førstegangs til advanceret,  du vil få adgang til en dyb tilstand af indre ro gennem en række guidede meditation sessioner og indsigtsfulde øvelser.

Du vil opdage den underliggende filosofi bag øvelserne, som går tusinder af år tilbage til de gamle Himalaya-yogier.

Jeg vil vise dig den videnskabelige forskning, der understøtter det hele.

Plus, du vil lære, hvordan du integrerer denne nemme og ubesværede praksis i enhver form for travl daglig rutine.


Varighed: Seks timer over fire sammenhængende dage.


Gruppestørrelse: ca. 15 deltagere (aldrig mere end 20)


Du bliver personligt coachet og guidet af George Palfi


Sted: Kurset bliver leveret online via Zoom - deltag fra dit eget hjem.


Support: Månedlig Q&A, og ugentlige gruppemeditationer i en privat Facebook-gruppe.


Pris: 1.250kr eller 3 X 500kr månedlige betalinger.

BOOK DIN PLADS NU RATE BETALING

Har du spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe.
Der opstår ofte unikke og personlige spørgsmål, når man overvejer at investere i sig selv på denne måde. Vi sætter pris på din nysgerrighed og er derfor klar til at besvare alle spørgsmål, du måtte have, med den dybeste medfølelse og forståelse.

KONTAKT OS

Meditation som et værktøj til en spirituel forbindelse?

Jeg vil vise dig, hvordan du skal søge, men jeg vil ikke fortælle dig, hvad du skal søge efter.

Er du tiltrukket af meditation af åndelige årsager eller for at udforske gamle filosofier? Kurset indeholder nogle oplysninger der kunne hjælpe dig på din vej. Du lærer om overlapningen mellem gamle åndelige overbevisninger og moderne videnskabelige resultater. Men bare rolig, hvis dette lyder lidt mærkeligt for dig, så kan jeg forsikre dig at hovedparten af dette kursus er forankret i praktiske råd og vejledning.

Hvis du er interesseret i den spirituelle side af tingene, så kan jeg guide dig til at udforske den yderligere, når kurset er slut.

 


1 -on- 1 Privatundervisning:

Meditation undervisning med George Palfi.

Hvordan foregår det?
Denne rejse bevæger sig hen over 4 sammenhængende sessioner på ca. 60 minutter . George vil skræddersy programmet, så det passer til dine specifikke behov og ønsker. Disse sessioner vil involvere guidet meditation samt afdække filosofien bag træningen. George vil også give praktiske og hands on råd for at sikre, at dette bliver en vedvarende vane, som nemt passer ind i din daglige rutine.

Efter blog 4 dage og 4 timer vil du være i stand til at meditere hvor som helst, uanset hvad der foregår omkring dig. Du vil slippe dybt indlejret stress fra nervesystemet. Du vil opleve en ændret bevidsthedstilstand og de livsforbedrende fordele, der følger med det.

Varighed: 4 timer online over 4 dage.
Sted: Kursus er online eller i Sønderborg.
Tider: Der passer dig.
Support: Månedlig Q&A, gruppemeditationer og privat Facebook-gruppe.

Pris: 6000 kr

SEND EN FORSPØRGSEL

Book dit kursus nu.


Kurserne gennemføres over Zoom, så du kan nyde rejsen fra dit eget hjem. Alt du skal gøre er at tilmelde dig de sessioner, der passer til din tidsplan.

Hvem ville du være med et roligt sind og en dybt udhvilet krop?

Meditations-kurset er ikke kun for munke og nonner. Du behøver ikke at opgive nogen bestemt form for mad eller forpligte dig til et spirituelt trossystem for at dette virker.

Dette er meditation for den moderne, hurtige verden. Hvis du føler, at du sidder fast i en fight or flight tilstand og samler stress i din krop hurtigere end, du kan slippe den, er mit meditaion system ud af den cyklus.

Programmet er designet til at passe ind i dit liv for at gøre dig til den bedst mulige version af dig.

SE OM DER ER LEDIGE PLADSER

Følg med på Instagram @thegeorgepalfi


George Palfi

er en iværksætter, high performance specialist, mentor og meditation expert som er super dedikeret til at hjælpe dig med at blive den person, du altid har drømt om at være.
Har er uddannet meditations underviser og har lærte på den hårde måde, at håndtere meget udfordrende og stressende situationer, opbygge mental udholdenhed og hæve sig over sin modgang på landevejen. George har rejst verden rundt i en meget ung alder, hvor han besøgte Indien, Asien, Nepal, Afrika, Europa, Syd- og Nordamerika og undervejs måtte han overvinde mange forhindringer og krævende situationer, herunder nærdødsoplevelser. På hans rejse havde han også fordybet sig i de meditative og spirituelle øvelser i forskellige ashramer, templer og spirituelle steder.
Han har flere forskellige coach uddannelser og har været gennem uddanelser og mentorforbløb hos personliger som: Tony Robbins, Brian Tracy og Bob Proctor de sidste 10 år.
Efter flere år hvor han har hjulpet over 100+ virksomheder til at vende bundlinjen med hans 5 nøgle områder: 
MindsetPlanlægning, Marketing, Salg og Ledelse hvor han nu har gået endnu dybere med hans research af oprindelsen af denne ændring i vores samfunds mentale sundhed, taget skridtet videre så han kan hjælpe alle sammen, for at opbygge et stærkt mindfult sind og hvordan man bedst navigerer i vores hurtigt skiftende digitale verden.
Georges tilgang ligger i hans unikke måde at dele prøvelser, svære situationer, sårbarheder og modgang, som vi alle er så fortrolige med – han giver dig værktøjerne og evnerne til at bryde igennem dine barrierer, frigøre dit sande potentiale og blive uovertruffen.

 

KOM I GANG NU

Brug for mere? - 6 ugers Mindful Styrke -kursus.

Mindful Styrke er et 6-ugers online gruppeforløb, der giver dig muligheden for at tage på en udviklingsrejse og skabe en levende og legende oplevelse i dit sind i et intimt og seriøst fællesskab. Din rejse har tre primære intentioner. Få redskaber til bedre samarbjede og en bevidst hverdag, at give slip på tankemylder, bekymringer og uro, der giver dig mere energi og overskud i hverdagen. Få værktøjet til at coache dig selv med en:

Øget selvtillid

Forbedret mental sundhed


Reduktion af telefonafhængighed

Øget drive og fokus

Forbedret stressnavigation

Lære at koble af

Reduktion af social angst

Forbedring af sunde vaner

Forbedring af samarbejdsevner

Forbedret ydeevne

Forståelse af sociale medier


Close

E-bogen - DEN ULTIMATIVE RO 

I dybden med meditation

Når du henter e-bogen tilmelder du dig automatisk meditations e-mailen (mit nyhedsbrev). Min ugentlig nyhedsmail om meditation er min måde at give lidt igen. 

Hvis du kan lide mine Instagram-opslag, så vil du elske mit nyhedsbrev.

50% Complete

Jeg sender dig ikke spam. Du kan afmelde til hver en tid.