BLOG OM KONTAKT Meditation Login

Forbliver du rolig i orkanens øje?

Det er åbenlyst for alle at vi lever i udfordrende tider. Og i min mikro-verden ser det ud til, at alle jeg kender gennemgår noget på et personligt plan lige nu og sådan var det også før corna-tiden ramte os. Og disse personlige rejser forværres af trusler fra omverdenen om nukleare angreb, politiske sammenbrud, økonomiske kriser, ødelæggende jordskælv, vulkanudbrud, nådeløse brande i naturen, storm fra århundredet orkaner og influenzalignende sygdomme som dræber menneskeligheden. Det er virkelig et tegn på tidens tendenser ... men jeg spiller ikke det spil, og jeg inviterer dig til at gøre det samme. Jeg snakker ikke om at være blind for situationerne eller ikke at respektere de regler vi har i samfundet i en svær tid hvor vi alle skal løfte i flok, men..

 

Hvis du tror, ​​at dine tanker og følelser har en effekt på din virkelighed, så i det øjeblik du reagerer på disse eksterne begivenheder med overlevelses følelser, begynder du at lægge mere af din opmærksomhed på dem, og hvis du lægger din opmærksomhed på disse begivenheder (altså begivenheder som du ikke har kontrol over), giver du din magt væk til dem. Og det gør du hver gang du reagerer med frygt og angst, fordi frygt og angst er følelser og følelser er energi, og det eneste de følelser skaber er det næste øjeblik af uro. 

 

Så det vi har brug for at lære, er at finde stilheden i orkanen. Altså øjet af en orkan er et sted med ro, som snurrer stormen rundt omkring sig. Vi bliver øjet når vi trækker os ud af kaoset og ind i det nuværende øjeblik, altså nuet. Det er her jeg bruger meditationen som mit værktøj og træner alt det jeg kan fordi jeg ved, at når jeg regulere mine interne følelser uafhængigt af eksterne forhold, er det måden jeg begynder at mestre mit miljø.

 

Jeg kan se en tendens til at mange mennesker har en voksende kollektiv bevidsthed, der ønsker at udvikle sig, men alligevel kæmper gamle måder at være på og forældede bevidsthedsformer at holde fast ved det kendte. Afhængig hvilket perspektiv du ser denne idé igennem, kan du se disse kampe spænde over alt fra verdens magtstrukturer helt ned til vores individuelle egoer. Jo mere du reagerer på din ydre verden og holder din opmærksomhed på følelsesladede problemer, jo mere giver du energi til problemerne, og det er den der holder dem i live. Multiplicer det med en million eller en milliard, og så er det åbenlyst, hvorfor ting kan se ud som om de bliver værre. Jo stærkere din følelsesmæssige reaktion på eksterne begivenheder er, jo mere trækker du din energi i den modsatte retning af skabelsen - kreativ energi, som du kan vende indad og bruge til at skabe et bedre liv, helbrede din krop eller give din energi til en ny oplevelse, eller lige det du vil skabe.

 

Selvom vi er nødt til at være oplyste og opmærksomme på vores samfund, vil jeg opfordre dig fra tid til anden til at afbryde forbindelsen til nyhederne, og hvis alt hvad du ser er tragedie og negativitet i dine social-medie nyhedsfeeds, måske også afbryde forbindelsen der for en stund. Hvis du ikke ønsker at fjerne forbindelsen helt, skal du have styrken til at tilføje lys og kærlighed til disse sociale feeds og se taknemmelighed i, at de er der for dig. Endnu bedre skal du i dit daglige liv udføre en tilfældig handling af venlighed over for en fremmed, ringe til en du ikke har talt med længe, ​​tilgive nogen eller tilgive dig selv for noget, du har holdt fast på. I det mindste skal du være kærlig og venlig overfor dig selv og dem omkring dig, fordi alle gennemgår deres egne udfordringer.

 

Husk - frygt og angst skyldes forventningerne til begivenheder, der endnu ikke er sket, og som vi nu ved, er vi skaberne af vores egen virkelighed. Hvis du finder dig selv fortvivlet i dit sind i en ukendt fremtid eller fortryder fortiden, skal du bare trække dig tilbage til nuet. Hvorfor? For når du ændrer din energi i nuet, ændrer du din fremtid. Det er det bedste eksempel på forandring - at ændre dit valg - i en verden der ser ud til muligvis falder fra hinanden.

 

Det er menneskeligt at reagere på globale begivenheder, så hvis du gør det, skal du bare ikke bruge en masse tid på dem. Kom over det. Tal ikke om dem, giv dem ikke energi, give dem ikke liv eller gør dem ikke til noget andet. Stop med at fortælle om dem, for når du begynder at fortælle historier om begivenhederne, giver du dem igen bare mere foder.

 

Så nu genopstår du efter påsken og udvider dit fokus til kærlighed, for når alt kommer til alt erobrer kærlighed frygt. ❤️

Close

E-bogen - DEN ULTIMATIVE RO 

I dybden med meditation

Når du henter e-bogen tilmelder du dig automatisk meditations e-mailen (mit nyhedsbrev). Min ugentlig nyhedsmail om meditation er min måde at give lidt igen. 

Hvis du kan lide mine Instagram-opslag, så vil du elske mit nyhedsbrev.

50% Complete

Jeg sender dig ikke spam. Du kan afmelde til hver en tid.