BLOG OM KONTAKT Meditation Login

Sådan underviser jeg i mindfulness og meditation

meditation mindfulness Nov 11, 2020
 

Hvis du knytter mindfulness- og meditation fordele til et emne der er vigtigt for den du underviser, investerer de deres opmærksomhed. Det er samtidigt også vigtigt at demonstrere ens evner inden for det. Ja, helt simpelt er det sådan jeg gør det ...

Året 2020 har jeg haft nogle rigtig kraftfulde og dybe dybe meditationer, hvor det var fantastisk, nærmest euforiserende. Så mit spørgsmålet til mig selv er, hvordan lærer du det til en anden?

 

  1. Undervisning ved tilknytning - forbind det til noget, som den anden elsker.

Find ud af, hvad nogen er interesseret i, hvad der er vigtigt for dem, for eksempel hvis de vil forbedre deres hukommelse, bevare information eller endda lære at yde på et meget højt niveau, meditation og mindfulness kan være ret attraktivt.

Når du forbinder det med noget, der er vigtigt for dem, skaber det en neurologisk stimulus, som igen skaber en biokemisk motivation.

Motivation er et sæt neurokemikalier, der er forbundet hele tiden, hvilket skaber en trang til at gøre ting. Motivation er på den måde, en trang vi skaber til at gøre ting, vi endnu ikke gør, og det gør vi ved at hæve værdien af ​​disse nye ting.

Forskningen fortæller os, at vores evne til at komme ind i flow-tilstande stiger med 20 til 30 procent efter fire dages meditation. Og ja, flow-stilstande er den hellige gral, det er hvad de fleste søger.

Flow-tilstande hjælper dig med at opretholde de højeste niveauer af ydeevne og output på en ubesværet måde. At finde en ubesværet og ægte forbindelse til den tilstand.

Meditation er døren, der hjælper dig med at forbinde dig med flow-tilstande. Meditation er bogstaveligt talt en invitation til at komme i flow regelmæssigt.

 

  1. Undervisning ved demonstration

Jeg har ikke lært mine piger at meditere i sig selv, men de ser mig gøre det hver morgen og aften, når jeg er sammen med dem, så er de begyndt at after abe min opførsel. De gør det på deres helt egen unikke måde, med dukker og bamser. Min ældste er endnu ikke fem år gammel.

Når jeg mediterer, kommer de og sidder og mediterer med mig, de lukker øjnene og lægger hænderne sammen og gør deres bedste for at få en god zen-stemning - og det er bare dem, der duplikerer det, de ser.

Så sådan underviser jeg i meditation eller mindfulness.

Close

E-bogen - DEN ULTIMATIVE RO 

I dybden med meditation

Når du henter e-bogen tilmelder du dig automatisk meditations e-mailen (mit nyhedsbrev). Min ugentlig nyhedsmail om meditation er min måde at give lidt igen. 

Hvis du kan lide mine Instagram-opslag, så vil du elske mit nyhedsbrev.

50% Complete

Jeg sender dig ikke spam. Du kan afmelde til hver en tid.