BLOG OM KONTAKT Meditation Login

Law of attraction: Din How-To Guide

Uncategorized Jul 23, 2020

Når folk taler om law of attraction eller på dansk loven om tiltrækning, kan det hele lyde lidt som en go omgang pis og papir

Konceptet hypede i 2006, da hver anden person læste The Secret, som forklarede, hvordan man kan tiltrække alt, hvad du ønsker.

Jeg er en nysgerrig fyr, så for mig havde jeg brug for at tage tingene et skridt videre end bare at se en DVD. Jeg er så super glad for at kunne fortælle jer, at efter mange års research og et personligt interview med Dr. John Demartini som også er med i “The Secret”  kan jeg bekræfte at det er en hel videnskabelig del, der bakker op om loven om tiltrækning. Selv Tony Robbins, Oprah, Jim Carrey, Will Smith, Arnold Schwarzenegger, Conor McGregor og Denzel Washington sværger til det. Men hey, hvad ved de overhovedet?

 

Lad mig uddybe teorien og udtrykkene:

Law of attraction er dybest set et fænomen, hvor det du tænker på, er det du ender med at få. Sådan som en selvopfyldende profeti.

Affirmationer (affirmations) er noget, du fortæller dig selv hver dag, for at hjælpe med at styrke, hvad du ønsker eller ikke ønsker. Dette knytter sig til begrebet self-talk og hvordan vores underbevidsthed er påvirket af vores tanker og følelser, så det er et meget almindeligt standardbegreb i psykologiens verden.

Visualisering er en smule selvforklarende - du forestiller dig noget du ønsker og forestil dig også, hvordan det skal se ud og føles, når du så får det.

Og til sidst, at manifesterer er når du bruger loven om tiltrækning til at skabe dine ønskede resultater. Juhueew!

Så dette er alt sammen godt og godt, nogle enkle ændringer i tankegang, en smule beslutsomhed. Men hvordan påvirker det verden omkring dig?

 

Nå, lad mig give dig en lille lektion i kvantefysik.

Grundlæggende er der et berømt eksperiment, hvor videnskabsmænd kiggede på de mindste  ting i verden. De gik mindre end molekyler og celler, mindre end atomer og så på elektroner der udgør atomer.

Da elektronen blev observeret i vakuumet, indså forskere, at det ville opføre sig helt anderledes afhængigt af, om det blev overvåget, og hvem der så på det.

Nu udgør elektroner og  atomer hver eneste ting i verden omkring os.

Altså penge er lavet af elektroner, dit livs kærlighed er lavet af elektroner, samt din krop.

Når vi ser anderledes på verden omkring os, starter det en kædereaktion hvor vores hjernebølger ændres. Vi frigiver forskellige kemikalier og vores elektroner opfører sig forskelligt.

Dette har en enorm kædereaktion på omverdenen som forklarer, hvorfor det, du synes, påvirker hvad der sker med dig.

Jeg burde vide det, jeg har oplevet det helt tæt på.

 

Jeg oplevede 3 hjernerystelser på under 1 måned, hvilket efterlod mig med hukommelsestab. Dog påvirkede det kun min korttidshukommelse, så jeg var ikke helt fortabt, men jeg mødte nye mennesker hvert 15 minut. Jeg gentog hver dag et par foreslag til mig selv som hjælper mig igennem det. Jeg sagde for eksempel til mig selv: "Jeg har en fotografisk hukommelse, alt hvad jeg ser, hører, lugter, smager og berører, husker jeg med krystalklar nøjagtighed".

Jeg ville sikre mig, at jeg var fokuseret på et specifikt mål og jeg havde indflydelse på min egen underbevidsthed og handlinger såvel som verden omkring mig.

Lægerne fortalte mig, at dele af min hjerne aldrig ville vokse tilbage. Sidste år fik jeg en hjerneskanning - og ved du hvad, min hjerne er fuldstændigt genoprettet.

Jeg har også gennem mit arbejde mødt en del interessante mennesker gennem årene og jeg hører gang på gang sætningerne ”Jeg vidste bare, at jeg ville finde ud af det.” “Jeg kom fra intet, men noget indeni mig fortalte mig, at jeg ville opnå noget stort ”.

Disse mennesker har ikke skabt plads til tvivl i deres sind, de ved hvad de vil og at det kommer til dem. Også arbejder hjernen på fuld tryk for at overbevise dig selv om, at du har ret.

Jeg hører desværre også tit ”Men jeg kom fra intet, jeg kom aldrig langt i livet.” “Jeg ved, at visse ting er uden for rækkevidde for mig. ”

Jeg lover dig, de folk der fortæller mig det og endnu vigtigere, fortæller siger sig selv det, har altid haft ret i deres udsagn.

 

Så hvis du vil tiltrække de ting du altid har ønsket dig, er der et par handlinger du kan gøre nu og her.

  • Tune ind på din energi. Dit hjerte, tarm og hjerne indeholder alle en utrolig mængder af neuroner, der sender energi frem og tilbage mellem dem for at kommunikere om tanker, følelser, instinkter og intuition. Dette skaber et målbart, elektromagnetisk felt - især dit hjerte kan sende og modtage elektromagnetisk energi op til 7 meters afstand (!). Du er faktisk en strålende, summende, kraftfuld energikilde.

 

  • Træk vejret og fokusere. Med hvert åndedrag åbnes dit hjerte og lukker for at pumpe blod rundt i kroppen. Men når din hjerne er støjende og rodet, overvælder den hjertet og dit hjerte kan ikke sende og modtage informationer /energi på samme niveau som før. Dette er grunden til, at meditation og rensning af sindet dramatisk skifter din energi - det skifter også energien i verden omkring dig.

 

  • Praktisere taknemmelighed. Jeg vil have dig til at indse, at alt i dit liv - har du skab. Og jeg mener det i den mest vidunderlige forståelse har manifesteret og tiltrukket forhold, venskaber, muligheder, ejendele. Men når du ser på det og sukker samt begynder at tænke på hvad du mangler, sender du bare vibrationer af mangel ud i universet og frastøder de ting, du vil have. Lær at se gennem en linse aftaknemlighed og positivitet, for når alt kommer til alt, vil det du fokuserer på, vokse.

 

  • Tålmodighed og målrettethed. Du vil ikke være i stand til at ønske dig noget en gang eller to og derefter forvente, at det dukker op. Alt dette er et spil med sandsynlighed, ikke garantier. Det, der tæller mest, er den energi, du projicerer til verden over tid. Hvis du bruger en times tid på at tænke på alle de måder, dit liv suger, og derefter 10 minutter med at fokusere på, hvad du vil tiltrække, vil denne negativitet herske højest. Tænk over, hvor du bruger det meste af din energi, og om det tjener dig eller ej.

 

 

At følge disse principper har en utrolig effekt på din mentale sundhed og din psykologi.

Først og fremmest begynder du at tro, at det er muligt for dig at opnå og få de ting du ønsker. Og det er sandt, du kan få det liv du altid har drømt om.

Du begynder også at skifte til et overflodstankegang, hvor du ikke længere undervurdere dig selv, fordi du er desperat efter enhver form for succes. Du ved nu, at der kommer gode ting din vej, hvis du arbejder hårdt og holder dig fokuseret på hvad du vil.

Dine værdier begynder at ændre sig på et meget dybt og underbevidst niveau. Dine værdier driver dine tanker, følelser, handlinger og reaktioner. Dette betyder, at din adfærd begynder at ændre sig på et underbevidst niveau. Det kan være så simpelt som dit kropssprog forbedres, så du ser mere selvsikker ud, så din leder / chef stoler på dig med mere ansvar og fordi du er mere sikker på, at du absolut styr på det, og så får du den forfremmelse, du har manifesteret .

Nu vil jeg lige opsummere ved at understrege én vanvittig vigtig ting. Vi bruger law of attraction og lægger næsten alt vægten på atTRACTION.

Hvis du ligger i sengen hver dag og bruger fem minutter på at visualisere, for så at tage en lillelur og se Netflix efterfølgende, sker der ikke en skid. Medmindre dit mål var at gøre absolut intet.

Hvis du tror, du bare kan lukke øjnene og have et ønske om en Lamborghini så står den bare i din indkørsel næste morgen. Kan jeg love dig det ikke bare lige sker. Eller hvis du har et ønske om at møde dit livs kærlighed, mens du bare er hjemme 24/7 og forventer, at personen bryder ind til dig? Så bliver du også skuffet.

Men du kan bruge din psykologi og energi til at hjælpe med at tiltrække ting ind i dit liv. Hvis du visualiserer og manifesterer at møde dit liv kærlighed, og du ved nøjagtigt hvilken type person du ønsker, så er jeg sikker på næste gang du er ude i for at handle, har du en af de der film øjeblikke hvor i begge to rækker efter en avokado samtidig. Eller måske noget lige så dumt, som at støde på hinanden i et tog eller i et bryllup. Forstår du hvor jeg vil hen med det?

Når det er sagt, så fungerer universet på sjove måder og du tror måske, at dine manifestationer ikke går som de burde, men sker altid lige som de skal. Intet i livet sker med dig, det sker for dig.

JA! Du kan tiltrække de ting, du ønsker i dit liv.

Men dine handlinger skal stadig leve op til din mentalitet. Den ene fungerer ikke uden den anden.

 

Så husk.

Visualiser hvad du vil, bekræft dit mål hver dag og arbejd fokuseret for at få det til at ske.

Close

E-bogen - DEN ULTIMATIVE RO 

I dybden med meditation

Når du henter e-bogen tilmelder du dig automatisk meditations e-mailen (mit nyhedsbrev). Min ugentlig nyhedsmail om meditation er min måde at give lidt igen. 

Hvis du kan lide mine Instagram-opslag, så vil du elske mit nyhedsbrev.

50% Complete

Jeg sender dig ikke spam. Du kan afmelde til hver en tid.