BLOG OM KONTAKT Meditation Login

Sådan underviser jeg i mindfulness og meditation

meditation mindfulness Nov 11, 2020
 

Hvis du knytter mindfulness- og meditation fordele til et emne der er vigtigt for den du underviser, investerer de deres opmærksomhed. Det er samtidigt også vigtigt at demonstrere ens evner inden for det. Ja, helt simpelt er det sådan jeg gør det ...

Året 2020 har jeg haft nogle rigtig kraftfulde og dybe dybe meditationer, hvor det var fantastisk, nærmest euforiserende. Så mit spørgsmålet til mig selv er, hvordan lærer du det til en anden?

 

  1. Undervisning ved tilknytning - forbind det til noget, som den anden elsker.

Find ud af, hvad nogen er interesseret i, hvad der er vigtigt for dem, for eksempel hvis de vil forbedre deres hukommelse, bevare information eller endda lære at yde på et meget højt niveau, meditation og mindfulness kan være ret attraktivt.

Når du forbinder det med noget, der er vigtigt for dem, skaber det en neurologisk stimulus, som igen skaber en biokemisk...

Continue Reading...

Meditation, hvorfor og hvordan? - Du spørg, jeg svarer.

meditation Aug 28, 2020

Min enorm energi og fokus kan jeg takke to ting for - meditation og intermitterende faste.

Jeg ved godt at jeg på det sidste råber med mine lungers fulde kraft, om fordelene ved meditation, og jeg er overbevist om, at det skal være en daglig del af alles rutiner.

Men ikke alle meditationer er skabt ens.

Der er mange forskellige fx. : zen, bodyscanning og min personlige favorit - transcendental og vedisk meditation. Beatles gjorde det, Oprah gør det, Ellen, Russel Brand og Jerry Seinfeld gør det også. 

Så kan vi ikke alle blive enige om, at disse mennesker har udført nogle ret store ting i deres liv og jonglerer med flere projekter med intense planer.

Jerry Seinfeld siger faktisk, at det var den eneste måde, han var i stand til at skrive, filme, instruere og producere Seinfeld, i søsætte events og have et familieliv.

Han sagde, at det var som at være en mobiltelefon, og nogen giver dig en oplader - ...

Continue Reading...

Sådan omstiller du hjernen til overflodsmentalitet

psykologi & mindset Aug 14, 2020

Det overrasker vel ingen, at vi er tilbøjelige til at have større fokus på det negative end det positive.

Dette er ikke bare pissedeprimerende, det er faktisk resultatet af millioner af års evolution.

Hjernen er skruet sammen til at være på udkig efter trusler, for det er vigtigere at undgå fare end at få en potentiel belønning.

Kroppen klamrer sig til fedt, fordi vi for tusind år siden ikke anede, hvor vi skulle få vores næste måltid fra.

Men der er kommet andre boller på suppen og verden byder på langt mere godt end skidt. Selv når tingene går galt, bør vi vælge at fokusere på en løsning og på alle de gode måder, vi kan hjælpe på.

Carol Dwek, en ret berømt forsker, har talt om, hvordan børn med vækstmentalitet ender med at blive langt lykkeligere og få mere succes end børn, der...

Continue Reading...

5 trin til følelsesmæssig regulering

psykologi & mindset Aug 09, 2020

Den person, der fandt på udtrykket ‘følelsesmæssig rutsjebane’, ramte hovedet på sømmet.

Du spænder sikkerhedsbæltet med stor begejstring, ellevild, mens du prøver på at lade være med at pisse i bukserne…

Så ender du med at blive kylet rundt, mens du føler dig totalt hjælpeløs og bebrejder rutsjebanen, at du overhovedet befinder dig i den her rædselsfulde situation.

Jeg behøver ikke at fortælle dig, hvor udmattende og farlig den slags tankegang og følelser er.

Hvis du lader dine følelser styrer dig ender du med at føle dig hjælpeløs og udmattet, og du vil sikkert ty til nogle uhensigtsmæssige forsvarsmekanismer.

Det betyder ikke, at du skal være en robot eller lade som om, tingene ikke går ad helvede til. Det er godt nok heller ikke sundt.

 

Følelsesmæssig regulering er en...

Continue Reading...

Law of attraction: Din How-To Guide

Uncategorized Jul 23, 2020

Når folk taler om law of attraction eller på dansk loven om tiltrækning, kan det hele lyde lidt som en go omgang pis og papir

Konceptet hypede i 2006, da hver anden person læste The Secret, som forklarede, hvordan man kan tiltrække alt, hvad du ønsker.

Jeg er en nysgerrig fyr, så for mig havde jeg brug for at tage tingene et skridt videre end bare at se en DVD. Jeg er så super glad for at kunne fortælle jer, at efter mange års research og et personligt interview med Dr. John Demartini som også er med i “The Secret”  kan jeg bekræfte at det er en hel videnskabelig del, der bakker op om loven om tiltrækning. Selv Tony Robbins, Oprah, Jim Carrey, Will Smith, Arnold Schwarzenegger, Conor McGregor og Denzel Washington sværger til det. Men hey, hvad ved de overhovedet?

 

Lad mig uddybe teorien og udtrykkene:

Law of attraction er dybest set et fænomen, hvor det du tænker...

Continue Reading...

Sådan håndterer du din tid effektivt

Uncategorized May 10, 2020

Intet dræber produktiviteten bedre end dårlig tidsstyring og udskydninger.

Uanset om du er en virksomhedsejer, medarbejder, studerende eller forælder med en travl tidsplan, er jeg sikker på, at du kender følelsen af en meget lang opgaveliste med en begrænset tidsfrist.

Faktisk lavede vi en undersøgelse fornylig blandt vores klienter, og et af deres største problemer var tidsstyring og produktivitet.

Bliv klar til, at alle dine undskyldninger og bullsh*t bliver smidt ud i skraldespanden, fordi jeg vil vise dig nøjagtigt, hvordan jeg sætter mål og strukturerer min hverdag, samt hvordan jeg forbliver fokuseret under pressede situationer.

 

Start med at sætte rimelige mål.

For at administrere din tid effektivt, skal du vide nøjagtigt, hvad der skal gøres og hvornår.

Jeg er en stor fan af at sætte klare mål i hverdagene og hele uge, samt gennemgår jeg dem...

Continue Reading...

Forbliver du rolig i orkanens øje?

Det er åbenlyst for alle at vi lever i udfordrende tider. Og i min mikro-verden ser det ud til, at alle jeg kender gennemgår noget på et personligt plan lige nu og sådan var det også før corna-tiden ramte os. Og disse personlige rejser forværres af trusler fra omverdenen om nukleare angreb, politiske sammenbrud, økonomiske kriser, ødelæggende jordskælv, vulkanudbrud, nådeløse brande i naturen, storm fra århundredet orkaner og influenzalignende sygdomme som dræber menneskeligheden. Det er virkelig et tegn på tidens tendenser ... men jeg spiller ikke det spil, og jeg inviterer dig til at gøre det samme. Jeg snakker ikke om at være blind for situationerne eller ikke at respektere de regler vi har i samfundet i en svær tid hvor vi alle skal løfte i flok, men..

 

Hvis du tror, at dine tanker og følelser har en effekt på din virkelighed, så...

Continue Reading...
Close

E-bogen - DEN ULTIMATIVE RO 

I dybden med meditation

Når du henter e-bogen tilmelder du dig automatisk meditations e-mailen (mit nyhedsbrev). Min ugentlig nyhedsmail om meditation er min måde at give lidt igen. 

Hvis du kan lide mine Instagram-opslag, så vil du elske mit nyhedsbrev.

50% Complete

Jeg sender dig ikke spam. Du kan afmelde til hver en tid.